
Master Origins El Salvador kavai atrinkome arabiką, auginamą po pavėsingais medžiais, augančiais palei aktyvų Santa Anos ugnikalnį. Netoli Gvatemalos sienos esantis Apanekos-Ilamatepeko kalnų masyvo regionas yra ideali vieta kavai auginti. Šio krašto kavos pupelių meistrai ne tik žino, kaip pasinaudoti aukščio virš jūros lygio, derlingo vulkaninio dirvožemio, vidutinio klimato ir daugybės kavos veislių, iš kurių galima paruošti gerą kavą, privalumais, bet ir taiko sudėtingus apdorojimo metodus, kurie suteikia šiai kavai sodraus skonio. Dalis šio mišinio kavos perdirbama taikant "raudonojo medaus" procesą. Tai daug laiko reikalaujantis metodas, kurio metu ant džiovinamų pupelių paliekama dalis minkštimo, kuris skoniui suteikia daugiasluoksniškumo bei ryškaus uogienės saldumo.
Šią kavą rekomenduojame ruošti Reverso būdu - kavą ruošiant ant į puodelį jau įpiltų 50 ml pieno - taip pajusite švelnias sausainių ir salyklo natas.
Kavos rūgštumas
Kavos kartumas
Kavos skrudinimo stiprumas
Kavos tirštumas

Gaukite užsakymus per 2-3 darbo dienas pasirinktu adresu.
Mėgaukitės įvairiais Nespresso klubo narystės privalumais internetu ir Nespresso butikuose.
Reikia skubios pagalbos? Mūsų kavos specialistai pasiruošę jums padėti.
Grąžinkite panaudotas kapsules su kitu užsakymu arba atiduokite jas Nespresso butikuose