Tai, kas leidžia Orafio atsiskleisti jūsų puodelyje, yra meistriškas mišinys, sujungiantis aukštos kokybės arabikos ir robustos kavas iš įvairių kilmės vietų bei kruopštus skirtingų pupelių rūšių skrudinimas. Skamba kaip tas meistriškumas, kuris pateisina šios kavos vardą, ar ne? Tarp mūsų esantys italai atpažins ryšį su jų auksakaliais. Orafio Ugandos robustos pupelių kavai mes pasirinkome lengvą ir ilgą skrudinimą. Toks skrudinimas išlaiko kavai būdingą sodrumą ir kartumą, tuo pačiu suteikia saldymedžio ir prieskonių natas, kurios yra šios kilmės robustos skiriamieji ženklai. Brazilijos ir Kosta Rikos arabikų trumpas tamsus skrudinimas puikiai subalansuoja šį mišinį. Orafio juntamas gardus karamelės akcentas ir ilgai išliekantis poskonis, o nuostabios skrudinimo natos, praturtintos šiokiu tokiu rūgštingumu, paverčia kava, kuri yra verta aukso.
Latte Macchiato recepte Orafio kavos charakteris tampa švelnesnis, išryškėja saldžios karamelės ir pieno natos.