Vienos kavinių tradicijos suformavo miesto kavos kultūrą, garsėjančią receptais ir švelniu skoniu. Saldžias Brazilijos ir Kolumbijos arabikas skrudiname taip, kad atsiskleistų patrauklios salyklo natos. Mėgaukites taip, kaip tai daro vietiniai gyventojai: į kavą įpilkitę karšto vandens arba plaktos grietinėlės ir derinkite ją su mėgstamo torto gabalėliu.
Apdorojus pupeles, kad jose nebeliktų kofeino, šis pupelių mišinys yra skrudinamas iki vidutinio lygio. Taikome dalinio skrudinimo metodą, kuomet pupelės atskiriamos pagal kilmę, kad kiekviena pupelių rūšis būtų paruošta taip, kad atskleistų geriausias savo savybes.
Mėgaujantis kaip latte, pajusite malonų, glotnų skonį, kurį praturtina sausainių ir karamelės natos.