Krepšelis tuščias Jūsų krepšelis 0,00 € 0
Prisijungti arba registruotis
Nicaragua La Cumplida Refinada
MASTER ORIGINS

Nicaragua La Cumplida Refinada Vaisiškas

0,55 € su PVM Gaukite pristatymą 2021-06-22
Šiomis dienomis Jūsų pristatymas gali užtrukti. Atsiprašome už nepatogumus.

Vaisinė ir cukrinė

  • Kavos skrudinimo stiprumas

    ■ ■ □ □ □
  • Kavos rūgštumas

    ■ ■ ■ □ □
  • Kavos kartumas

    ■ ■ □ □ □
  • Kavos tirštumas

    ■ ■ ■ □ □

Kavos intensyvumas: 5 iš 13

Nicaragua La Cumplida Refinada – tarsi antras Master Origin Nicaragua kavos knygos skyrius. Iš to paties kavos ūkio, prigludusio prie kalnų, supančių Matagalpą, atkeliavusios kavos pupelės yra tos pačios arabikos Arabica Marsellesa rūšies. Visgi kai kas pasikeitė, o kai kas visiškai atsinaujino.

Sukūrėme unikalų kavos apdorojimo po derliaus nurinkimo procesą, pasitelkdami natūralią fermentaciją ir tokiu būdu išgaudami visiškai kitokį raudonųjų vaisių skonį. Natūralios mielės susijungia su nuskintomis kavos uogomis La Cumplidos kavos meistrų idealiai parinktu laiku ir jų pasirinktoje temperatūroje ir šioje sąjungoje atsiskleidžia geriausios skonio natos. Siekėme sukurti kuo tvaresnį kavos produktą.

Dėl eksperimentinio proceso ne tik perpus sumažinamas suvartojamo vandens kiekis, bet ir užtikrinama, kad visi 20 kavos ūkių yra agrarinės miškininkystės rojus, kuriame pavėsį teikia tvariai augantys medžiai. Dėl ilgo derliaus laikotarpio darbo turi daug kavų plantacijų darbininkų, o visas projektas leido sukurti šimtus darbo vietų regiono žmonėms. Jie padeda valdyti fermentacijos procesą ir džiovinti kavos uogas dviem etapais.

AROMATO PROFILIS: VAISINĖ IR CUKRINĖ

 
KILMĖ
NIKARAGVA.
Trokšdama sukurti tobulos kavos puodelį, NESPRESSO bendradarbiavo su Nikaragvoje esančios La Cumplidos kavos augintojais ir meistriškai įvaldžiusi procesą, sukūrė naują fermentacijos metodą, kuris leido atskleisti glotnias cukruotų vyšnių ir granatų natas.
SKRUDINIMAS
Ši vienos kilmės rūšies kava skrudinama pagal dviejų dalių skrudinimo metodą; šiuo atveju kavos pupelių kiekis padalijamas santykiu 85/15. Pirma serija paskrudinama trumpai, bet tamsiai, o antroji, nors ir trumpai skrudinama, tampa dar tamsesnė. Tokiu būdu suteikiame kavai šiek tiek intensyvumo, išlaikydami vaisiškumą ir suteikdami kavai subtilaus aromato.
AROMATO PROFILIS
Ši stebinanti ir unikali kava džiugina savo laukinių uogų, primenančių cukruotas vyšnias ir granatas, natomis.
INGREDIENTAI IR ALERGENAI
10 kapsulių skrudintos ir maltos kavos NESPRESSO kavos sistemai.

Ingredientai ir alergenai.
Skrudinta ir malta kava.

Grynasis svoris (10 kapsulių):
57 g

Supakuota naudojant apsaugines dujas.
Pagaminta Šveicarijoje